لینک کانال تلگرامی جهت دیدن تمامیه مدلهای پیراهن مردانه :

شماره تماس و پیام رسان سروش و ایتا و واتساپ و تلگرام  جهت دیدن تمامیه مدلهای پیراهن مردانه  :

۰۹۱۰۴۶۳۳۱۰۴ 


۰۲۱۵۶۰۹۹۱۷۵

آدرس خرید حضوری : تهران – بازاربزرگ ۱۵ خرداد – سرای ملی – سرای پارسیان- جنب پاساژ تندس – پاساژ قدس – طبقه زیر زمین پلاک ۳

تولیدی و پخش پیراهن

ارسال به تمام نقاط کشور

امکان ثبت سفارش بصورت آنلاین

کیفیت تضمینی و مطمعن

تولیدی شلوار جین و پوشاک جین وطن با ده سابقه درخشان و رضایتمندی مشتریان آماده همکاری با کسبه و عمده فروشان در سرتاسر کشور.

قیمت بسیار مناسب و بی رقیب و با کیفیت کاملا تضمینی.

امکان ثبت سفارش بصورت غیر حضوری و حضوری 

ارسال بار توسط باربری وطن – تیباکس – پیام شمس – 

 

مراحل تولید شلوار جین :

به صورت کلی برای تبدیل شدن پارچه به یک تکه شلوار، پیراهن، یا هر چیز دیگری چند مرحله به صورت قدم به قدم اجرا می گردد. البته در تولید برخی از محصولات ممکن است کارهایی انجام شود که فقط مختص همان محصول است. به عنوان مثال در تولید شلوار جین مرحله ای به نام “سنگشور” شدن وجود دارد که ممکن است در تولید یک تونیک (البته اگر از جنس پارچه لی نباشد) این اقدام صورت نگیرد

 

۱- برش پارچه:

مسلما بیشتر شما می دانید که پارچه لی در ابتدای کار به صورت خام می باشد. منظور از پارچه لی خام یعنی پارچه ای که هیچ کار سنگشور شده ای بر روی آن صورت نگرفته است. قاعدتا طاقه پارچه های لی به صورت استوانه ای ارائه می گردند. هر شلوار با توجه به مدل و سایزبندی آن دارای یک الگوی برش می باشد. در اولین مرحله تولید باید شما پارچه لی را دقیقا طبق الگوی مورد نظرتان برش بزنید. در خصوص مرحله برش می توان چندین کتاب نوشت. به عبارتی بحث درخصوص برش بسیار گسترده است و بنده تلاش خواهم کرد که در مقالات بعدی اطلاعات مفیدی را در این خصوص در اختیارتان قرار دهم

 

۲-دوخت پارچه

بعد از اینکه پارچه لی طبق الگو یا الگوهای مورد نظر تکه تکه شد (برش خورد) حال نوبت به دوخت آن پارچه های برش خورده می رسد. در این مرحله قسمت های مختلف به کمک ماشین های دوخت (چرخ های خیاطی) به هم چسبانده می شوند. در مقاله ای مجزا انواع چرخ های خیاطی را معرفی خواهم نمود

 

 

۳- سنگشور 

بعد از دوخته شدن شلوار حال نوبت به سنگشور شدن آن می رسد. همانطور که گفتم قاعدتا پارچه های لی به صورت خام در اختیار تولید کنندگان پوشاک قرار می گیرند. رنگ پارچه خام لی به صورت بلو (Blue) یا آبی، بلو بلک (Blue-Black) یا آبی مشکی و … ارائه می گردد. با توجه به اینکه می خواهید شلوار جین شما در مرحله شست به چه رنگی تبدیل شود می توانید رنگ پارچه خام خود را انتخاب نمایید. متاسفانه بسیاری از تولید کنندگان شلوار جین به این مطلب توجه نمی کنند. اصولا پارچه های لی که به رنگ بلو ارائه می گردند برای شلوارهایی که می خواهیم رنگ آنها روشن (یخی، دریایی و …) شود استفاده می گردند. یا پارچه های لی که رنگ آنها بلو بلک است مناسب شلوارهایی هستند که قرار است سنگشور آنها را به رنگ متوسط یا تیره (سوپرشور) بشورد. در مقاله ای مجزا اختصارا در خصوص صنعت سنگشویی برایتان صحبت خواهم کرد

۴- بسته بندی:

پس از شسته شدن شلوار های دوخته شده توسط سنگشور حال نوبت به بسته بندی می رسد. در مرحله بسته بندی جزئیاتی مانند دکمه، پرچ، کارت، آویز و … به شلوار اضافه شده و سپس با توجه به نوع سایز بندی شلوارها بسته بندی یا جین بندی می شوند. قاعدتا جین بندی شلوار به صورت ۸ تایی، ۱۰ تایی، ۱۲ تایی و … می باشد. برای اینکه تعداد شلوارهای موجود در هر جین چندتا و به چه صورت باشد بستگی به عوامل زیادی (مانند مدل، سایز و …) دارد

آشنایی با انواع پارچه جین (jean) و نحوه تولید آن

فرقی نمی‌کند که چند سال سن دارید. خانم، آقا یا کودک باشید، به‌هرحال همه ما حداقل یک شلوار یا لباسی از پارچه جین در کمد لباسمان داریم. پارچه‌ای دوست داشتنی و جذاب که هیچ‌وقت از مد نمی‌افتد. باوجود اینکه پارچه جین از اواسط قرن 19 در تولید و دوخت انواع لباس استفاده شده؛ اما هنوز هم مانند همان روزها محبوب است و حتی هر روز کاربرد بیشتری پیدا می‌کند.

علاوه بر آن همه ما دوست داریم لباس‌هایی خاص و منحصر به فرد داشته باشیم. برای این کار بهترین انتخاب دوخت لباس با پارچه جین است. اگر شما هم دوست دارید درباره این پارچه جذاب بیشتر بدانید، پیشنهاد می‌کنم تا پایان این مقاله همراه من بمانید.

موضوعاتی که در این صفحه از روچی میخوانید:

1. نحوه تولیدی شلوار جین
2. نحوه تولید پارچه جین
3. ویژگی های پارچه جین
4. انواع پارچه جین
5. پارچه جین خام
6. پارچه جین کشی
7. جین شسته شده با اسید
8. پارچه جین رنگی
9. پارچه جین سنگشور
10. کاربرد پارچه جین

 

نحوه تولید پارچه جین

 

همان‌طور که گفتیم برای اولین بار پارچه جین در قرن 19 میلادی استفاده شد. کارگران معدن و کسانی که در پی طلا بودند، روزهای متعدد در بیابان‌ها و معدن‌های طلای ایالات‌متحده جستجو می‌کردند. در این شرایط لباس‌های آن‌ها خیلی زود فرسوده می‌شد و نیاز به لباس دیگری داشتند. یک خیاط از نوادا به نام جیکوب دبلیو دیویس با استفاده از متریال پنبه پارچه‌ای تولید کرد که استحکام فوق‌العاده‌ای داشت و در شرایط محیطی معادن و بیابان‌ها مقاوم بود. او با این پارچه‌ها شلوارهایی دوخت و به کارگران معدن و جویندگان طلا فروخت.
جالب است بدانید این پارچه به‌سرعت بین معدنچیان محبوب شد و همه آن‌ها به دنبال خرید شلواری از جنس جین بودند. حالا جیکوب بدون اینکه در پی طلا باشد، توانست به ثروت، شهرت و محبوبیت دست پیدا کند. چیزی که معدنچیان به آن دست پیدا نکردند!
نحوه تولید پارچه جین به این صورت است که ابتدا پنبه به‌عنوان ماده و متریال اصلی به کار می‌رود. البته پنبه باید چندین مرحله مختلف را پشت سر بگذارد تا تبدیل به پارچه‌ای محکم مانند جین شود. بعد از برداشت پنبه، تولید نخ، رنگرزی و تصفیه آن، نوبت به تولید نخ جین می‌رسد. برای این کار الیافی مصنوعی به نام اسپندکس یا الاستین که خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، وارد چرخه تولید می‌شود و ظرفیت کشش نخ جین را تا 15 درصد افزایش می‌دهد.

بعد از آن نوبت به رنگرزی نخ جین می‌رسد که نخ‌های تار به رنگ سفید و پودها به رنکی نیلی درمی‌آیند. در گذشته برای رنگرزی نخ جین از دو نو رنگرزی گوگردی و نیلی روشن استفاده می‌شد. رنگ نیل هم از گیاهان خانواده نیل ساخته شده و بیشتر در کشورهای آسیای شرقی مرسوم بود. اما در حال حاضر رنگرزی نخ لی با استفاده از رنک نیلی مصنوعی و شیمیایی انجام می‌گیرد و هرچه نخ جین بیشتر در معرض رنگ و اکسیداسیون باشد، رنگ آن غلیظ‌تر و قوی‌تر خواهد بود. علاوه بر آن، امروزه رنگ‌های دیگری مانند مشکی، صورتی، سفید و خردلی هم مرسوم هستند و بین مردم محبوبیت دارند؛ اما بازهم پارچه جین با رنگ نیلی و به شکل سنتی دوستداران بیشتری در جهان دارد.
بعد از رنگرزی، نخ لی آماده شده تا بافته و تبدیل به پارچه‌ای محکم، جذاب و منحصر به فرد برای همه شود. در حال حاضر کشورهای پاکستان، چین، هند، اندونزی، برزیل، ایتالیا، آمریکای شمالی، بنگلادش، ژاپن و سریلانکا به‌عنوان 10 تولیدکننده برتر این پارچه در جهان شناخته می‌شوند. همچنین ممکن است برای شما هم جالب باشد که بدانید سالانه حدود 300 میلیون شلوار جین در چین تولید می‌شود که عددی شگفت‌انگیز در نوع خود محسوب می‌شود.

 

ویژگی های پارچه جین

اولین و مهم‌ترین ویژگی پارچه جین، دوام بسیار زیاد مطلوب آن است. پارچه‌ای که به‌راحتی ساییده و فرسوده نمی‌شود و تا سال‌های طولانی می‌توانید از زیبایی و دوام آن در استایل خود لذت ببرید.
اگرچه بعد از خرید لباسی با پارچه جین متوجه زیری و سفتی بیش‌ازحد آن خواهید شد؛ اما بعد از مدتی پارچه لباس شما نرم‌تر خواهد شد؛ دلی مانند گذشته استحکام خود را حفظ می‌کند.
پارچه جین به‌راحتی اتو می‌شود؛ بنابراین اگر بعد از شستشوی شلوار جین چند چروک متعدد روی آن دیدید، نگران نباشید. با یک اتوی ساده تمام چروک‌ها از روی لباس محبوب شما خداحافظی خواهند کرد.

 

انواع پارچه جین

به‌صورت کلی انواع پارچه جین به چند دسته مختلف قابل تقسیم است. همچنین مراحلی که بعد از تولید پارچه جین طی می‌شود و تغییراتی که در هر مرحله روی پارچه جین اعمال می‌شود، انواع این پارچه را تعیین می‌کند. درعین‌حال انواع مختلف این پارچه با استفاده از متریال پنبه و با بافتی جناغی تولید می‌شوند. اما مرحله رنگرزی و سایر مراحل تولید، تعیین می‌کند که پارچه جین از چه نوعی باشد. علاوه بر آن شاید شما بعد از دیدن چند پارچه جین مختلف، متوجه تفاوت‌های بین آن‌ها نباشید و همه را فقط یک نوع پارچه ببینید. این پارچه‌ها شامل:

 

پارچه جین خام

این نوع از پارچه لی بعد از رنگرزی فرایند شستشو را طی نمی‌کند و ظاهری بادوام، یکدست و محکم دارد. همچنین به دلیل این ویژگی‌ها تبدیل به یک پارچه لی همه‌کاره می‌شود و می‌تواند برای انواع پروژه‌های دوخت لباس و سایر منسوجات مانند تولید کفش، کیف و کلاه از آن استفاده کرد.
پارچه جین معمولی: این نوع از پارچه لی هم با استفاده از متریال پنبه تولید شده و تمام لباس‌های لی که در فروشگاه‌ها و تن افراد می‌بینیم، با این پارچه دوخته می‌شود.

 

پارچه جین کشی

اگر در تولید جین به‌صورت 100 درصدی از متریال پنبه استفاده شود، پارچه لی معمولی خواهیم داشت. اما تولیدکنندگان این پارچه برای ایجاد تنوع در پارچه، الیاف مصنوعی اسپندکس هم به کار می‌برند تا پارچه خاصیت کشش پیدا کند. به همین دلیل این نوع پارچه لی بهترین انتخاب برای دوخت لباس‌های تنگ و کشی خواهد بود.

 

جین شسته شده با اسید

یکی دیگر از انواع پارچه جین که امروزه مرسوم نیست؛ اما در دهه 1960 میلادی طرفداران زیادی داشت، پارچه جیم شسته شده با اسید است. برای تولید این پارچه نیز جین خام را در اسیدی قوی می‌شستند که باعث تغییراتی در بافت و شکل پارچه می‌شد

 

پارچه جین رنگی

همه ما پارچه لی را بیشتر با رنگ نیلی آن می‌شناسیم. اما رنگ‌ های پارچه جین متعدد هستند و تولیدکنندگان برای جذب بازار اقدام به تولید این پارچه در رنگ‌های مختلفی مانند سیاه، سفید، طوسی و خاکستری، صورتی و بقیه رنگ‌ها می‌کنند. این کار باعث می‌شود که تنوع لباس‌های دوخت شده با پارچه لی بیشتر شود و گزینه مناسبی برای دوخت لباس کودکان، دختران جوان و سایر افراد با سلیقه‌های مختلف باشد.

 

پارچه جین سنگشور

همه ما شلوار لی و سایر لباس‌های جین را به خاطر حالت سنگشور روی آن دوست داریم. زمانی که پارچه جین در فرایند سنگ شویی قرار بگیرد، روی آن سایش و فرسودگی‌هایی ایجاد می‌شود. درعین‌حال رنگ پارچه نیز کمتر خواهد شد و ظاهری کهنه پیدا می‌کند. اگرچه پارچه جین سنگشور زیبایی منحصر به فردی دارد؛ اما نباید فراموش کرد که نسبت به سایر پارچه‌های لی مقاومت کمتری دارد و احتمال پارچه شدن آن در طول زمان بیشتر است.

 

کاربرد پارچه جین

شاید شما هم بعد از جستجو در چند فروشگاه، پارچه لی زیبایی خریده باشید و بخواهید با آن لباسی زیبا بدوزید؛ اما دقیقا نمی‌دانید که کاربرد پارچه جین برای دوخت چه مواردی است. خوب اولین چیزی که به ذهن همه می‌رسد، شلوار لی است. اما شما انتخاب‌های متعدد دیگری هم دارید که فقط به خلاقیت‌ها و سلیقه شما بستگی دارد.
شاید بد نباشد با این پارچه جذاب یک دامن کوتاه بدوزید و یا اینکه کت اسپرتی برای روزهای سرد سال آماده کنید. خوشبختانه تفاوتی نمی‌کند که در چه فصلی از سال هستیم و هوا گرم باشد یا سرد. به‌هرحال لباسی که با پارچه لی دوخته شده باشیم، در تمام روزهای سال می‌تواند همراه ما بماند.
امروزه پارچه جین در دوخت منسوجات مختلفی مانند انواع اکسسوری ها، کفش، کیف، کلاه، کمربند و…. کاربرد دارد. همچنین در برخی موارد از این پارچه برای دوخت زیورآلات جالب استفاده می‌کنند. شما هم می‌توانید با کاربرد پارچه جین برای خودتان یا افراد خانواده سارافن بدوزید، شلوارک یا مانتویی زیبا آماده کنید و یا جلیقه کوتاهی برای پسر دبستانی خود بدوزید. به‌هرحال محدودیتی برای دوخت لباس با پارچه لی وجود ندارد.

حتی جالب است بدانید که این پارچه گزینه بسیار خوبی برای تغییر دکوراسیون خانه است. به‌طور مثال می‌توانید در کنار مبلمان راحتی، کوسن‌هایی با روکش لی آماده کنید. شاید بد نباشید کمی خلاقیت‌های خودتان را بیشتر کنید و با استفاده از خرده پارچه لی یک زیرانداز آماده کنید. همچنین می‌توانید با قیچی کردن این پارچه به نوارهای بلند و باریک، آن‌ها را در کنار هم ببافید و یک پادری محکم و بادوام برای ورودی خانه آماده کنید. به‌هرحال تصمیم‌گیرنده نهایی شما هستید که با کمی هوشمندی می‌توانید با این پارچه جذاب لباسی جدید، اکسسوری پارچه‌ای خاص و یا سایر موارد را آماده کنید.

 

 

کلام آخر

پارچه جین به دلیل ویژگی‌های متفاوت و برجسته خود، گزینه خوبی برای دوخت انواع لباس و منسوجات پارچه مناسب فصل‌های مختلف سال است. انواع پارچه جین که در رنگ‌های مختلف تولید می‌شوند، دست شما را برای پروژه‌های دوخت مختلف باز می‌گذارد. فقط کافی است تصمیمی بگیرید و دست به کار شوید

فرم تماس با ما

(از طریق فرم زیر میتوانید با ما در ارتباط باشین)

امتیاز دهی
Call Now Button